Webbutveckling

Webbutveckling

I de allra flesta fall så kommer man väldigt långt genom att kombinera våra standardprodukter till en unik hemsida men i vissa fall behövs extra funktioner som måste byggas från grunden och integreras mot befintliga system i olika former.
Exempel på detta är att du vill att dina kunder ska kunna se aktuell lagerstatus på din webbshop. Automatisk order och plockhantering direkt från hemsidan eller kanske en förmedlingstjänst där kunder och leverantörer har en gemensam samlingsplats för dina tjänster med kopplingar till gemensamma CRM system och kalender funktioner. I de fallen räcker inte en vanlig webbsida till utan här måste vi skapa nya funktioner, flöden och design speciellt anpassade för just ditt företag.

Vi har kunskap och erfarenhet av en mängd komplexa uppdrag för att ge ditt företag en lösning som inte bara fungerar utan också är skalbar och byggd på ett sätt som gör att du kan bygga på den, anpassa den och växa med den under många år framöver.

Vi arbetar enbart med de största plattformarna som garanterar att lösningen är hållbar och framtidssäker. I samtliga fall lämnar vi över all programmering och kontohantering till dig i och med slutleveransen så att du har full kontroll över
gl_logo_light.png

Kontakta oss

Guidelight Solutions AB

Ormingeringen 44A

Tel: 0708669960

info@guidelight.se

Rekommenderat företag

Sitelock

SiteLock

Sitelock.se