Fotografering

//Webb fotografering

Vi rekommenderar att ni anlitar oss för fotograferingen!

Flertalet gånger får vi bilder skickade till oss som en fotograf har varit och tagit, och gång på gång är bilderna inte tagna med hemsidan i åtanke. Vi försöker ge goda råd till er som kund om hur bilderna ska tas och vad ni ska tänka på men alltför ofta tvingas ni betala för bilder som inte går att använda på hemsidan.

När ni anlitar oss på Guidelight så kommer vår webbfotograf ut till er och tar bilder baserat på vad vi och vår webbfotograf diskuterat fram passar bäst på er hemsida.

Vi börjar med ett projektmöte enbart för fotograferingen för varje kund och planerar ett fotoschema helt anpassat efter er nya sida, som exempelvis 3D bakgrunder, detaljbilder, personal, rum, reception, era tjänster, toning på bilder med text, vänsterställda och högerställda bilder för text som ligger på sidan av bilden m.m. Vi lägger upp bilderna på hemsidan så ni kan titta på dem och därefter godkänna dem.
Vi anser att hemsidan och bilderna i kombination är avsedda för att ge rätt känsla och tillsammans ska ge en fin dynamik ett starkt och seriöst intryck.

Vi anpassar fotograferingen så bilder och motiv passar på hemsidan

// Guidelight Solutions

Kunder som använt vår fotograf