Hemsidor

// Guidelight Solutions

professionella hemsidor

Att upphandla en webbsida idag är inte alltid helt enkelt. Att i förväg veta hur slutprodukten kommer att se ut och att betala för något som inte blev som man hade tänkt sig är inte någon positiv erfarenhet. Tyvärr är det en ganska vanlig kommentar vi får av våra kunders tidigare erfarenheter.

Gemensamt för våra Smarta Paket är att de alla är nyckelfärdiga och helt utan abonnemang eller dolda kostnader. Ni äger den produkt ni köper och vi finns till hjälp om eller när ni behöver oss. Allt på era villkor.

Det är med denna bakgrund tillsammans med vår långa erfarenhet som upphandlare som vi skapat vår metod och våra Smarta Paket. Det ska vara enkelt och säkert att upphandla en anpassad sida som speglar ert företags verksamhet och känsla på ett optimalt sätt.

Läs mer om våra paket och alla tillval och funktioner som tillsammans skapar er unika hemsida. En unik hemsida byggd efter era önskemål som gör ert företag mer synligt på nätet och till ett naturligt förstahandsval för era kunder.

// Guidelight Solutions

Våra paket

Basic

Detta är vårt instegspaket som innehåller en komplett uppsättning av moduler och funktioner för att göra ett professionellt intryck på era besökare. 

Extra

Paketet riktar sig till er som vill ha en sida i absolut toppklass och innehåller en mängd funktioner och anpassningar som gör sidan unik.  speglar er verksamhet och känslan som ni vill förmedla.

Premium

Om ni har behovet av en toppmodern sida som helt är byggd efter era behov och önskemål och som innehåller en stor mängd funktioner så är vårt PREMIUM paket produkten för er. 

Säkerhetspaket

Varje dag utsätts hemsidor för en stor mängd attacker i form av virusattacker och intrångsförsök. Vi erbjuder Sitelock Pro Secure och löpande uppdateringar i vårt säkerhetspaket.

Jämför paket
Våra priser

Innehåll

Kommentar

Nyckelfärdig webbsida

Byggd i Joomla eller WordPress

Registrering av domän & epost 

Förutsätter hantering av CMS-sidor

Flytt av befintliga bilder

Avser befintlig webbsida

Flytt av befintliga texter

Avser befintlig webbsida

Nyhetsfunktion eller Bloggfunktion

Med arkiv och kategorier

100% mobilanpassad 

Äkta mobilanpassning för samtliga plattformar

Anpassade instruktionsfilmer 

Nås enkelt genom inloggning

Kontaktformulär

Inkluderar koppling till valfri epost-adress

Bildredigering, bildförbättring

Bildförbättring på max 15 bilder

Sökoptimering

Samtliga rubriker, löptexter, sökord

Redaktionell genomgång av texter 

Avser befintliga texter på webbsidan

Anpassat kontaktformulär 

Inklusive 1 timmes anpassning

Bildredigering, friläggning av bilder 

Omfattar ytterligare 35 bilder

Skapande av helt nya texter 

Vi arbetar fram och presenterar texter

Option av 1 extra modul eller funktion* 

Inklusive 2 timmars anpassning

Omfattande designförändringar

Ändring av färg, bakgrund och typsnitt

Besöksstatistik

Google Analytics

// Guidelight Solutions säkerhetspaket

VÄRLDSLEDANDE SKYDD FÖR ER WEBBSIDA

Idag är det viktigare än någonsin att aktivt skydda sin sida mot skadlig kod eller intrång. Allt flersidor råkar ut för attacker som kan syfta till att stjäla uppgifter, data eller att utnyttja domäner i kriminellt syfte. Så kallade CMS sidor (WordPress, Joomla mfl) är extra sårbara för yttre hot då deras kod är relativt öppen och saknar avancerade skydd mot attacker. Några av de delar som gör att du behöver ett förstärkt skydd kan vara för att:

  • Skydda dina besökare: Om din hemsida innehåller virus eller skadlig kod kan detta skada dina användares enheter eller orsaka att personlig information läcker ut. Genom att skydda din hemsida minskar du risken för att dina användare utsätts för dessa hot.
  • Skydda din verksamhet: Om din hemsida har blivit infekterad med virus eller skadlig kod kan det orsaka allvarliga problem för din verksamhet. Det kan leda till att din hemsida går ned, minskad eller förlorad försäljning eller att din information stjäls, vilket kan orsaka ekonomisk skada för både dig och dina kunder.
  • Skydda din integritet: Om din hemsida innehåller virus eller skadlig kod kan det leda till att dina egna personliga uppgifter blir utsatta eller stulna. Detta kan i förlängningen leda till identitetsstöld eller andra allvarliga konsekvenser.

 

Genom att skydda din hemsida med vårt Säkerhetspaket säkerställer du att alla hot stoppas innan de orsakar allvarlig skada. Detta spar både tid och pengar och förhindrar att du indirekt orsakar skada för dina användare och din verksamhet.

SÄKERHETSPAKET OCH LÖPANDE UPPDATERINGAR

Säkerhetspaketet innehåller ett världsledande skydd från SiteLock som skannar all er inkommande trafik. Tjänsten stoppar och rensar bort alla virus och annan skadligkod som kan hota er drift och säkerhet. Tjänsten är i det närmaste 100% säker men kräver att plattformen och dess tilläggsprogram är uppdaterade för att fungera felfritt. Därför ingår också fria uppdateringar av er hemsida och tilläggsprogram.

Årligen kommer minst 7-10 uppdateringar av plattformen som er sida är byggd på samt mellan 20-30 uppdateringar för tilläggsprogrammen. Så fort en uppdatering kommer ut, installerar vi den och säkerställer att allt ser bra ut. Vi installerar även SSL på er sida för att säkerställa att all trafik till och från er sida är krypterad.

Vill ni säkerställa att er sida alltid är ren från skadlig kod samt uppdaterad med de senaste versionerna så tveka inte att kontakta oss så säkrar vi upp er hemsida redan idag!

// En urval av referenser

Våra kundcase

Vi har gett Reco.se i uppdrag att samla in omdömen från de kunder vi hjälpt och enligt dem är vi en av landets högst rankade företag inom vår bransch. Något vi är väldigt stolta över. Vi har en mycket hög kreditvärdighet hos UC och räknas som en mycket trygg leverantör att göra affärer med.