Hemsidor

Våra paket för hemsidor

Att upphandla en webbsida idag är inte alltid helt enkelt. Att i förväg veta hur slutprodukten kommer att se ut och att betala för något som inte blev som man hade tänkt sig är inte någon positiv erfarenhet. Tyvärr är det en ganska vanlig kommentar vi får av våra kunders tidigare erfarenheter.

Gemensamt för våra Smarta Paket är att de alla är nyckelfärdiga och helt utan abonnemang eller dolda kostnader. Ni äger den produkt ni köper och vi finns till hjälp om eller när ni behöver oss. Allt på era villkor.

Det är med denna bakgrund tillsammans med vår långa erfarenhet som upphandlare som vi skapat vår metod och våra Smarta Paket. Det ska vara enkelt och säkert att upphandla en anpassad sida som speglar ert företags verksamhet och känsla på ett optimalt sätt.

Läs mer om våra paket och alla tillval och funktioner som tillsammans skapar er unika hemsida. En unik hemsida byggd efter era önskemål som gör ert företag mer synligt på nätet och till ett naturligt förstahandsval för era kunder.

Paket Premium

Om ni har behovet av en toppmodern sida som helt är byggd efter era behov och önskemål och som innehåller en stor mängd funktioner så är vårt PREMIUM paket produkten för er. Här anpassar vi alla delar som är möjligt och hjälper er att skapa texter, bilder och hela flödet för er nya hemsida. Antingen väljer ni själva hur ni vill att den ska se ut eller så skapar vi delarna utifrån den känsla som ni vill förmedla till dina besökare.

Ni får även möjligheten att välja ytterligare en valfri funktion ur vårt tillvalsprogram för att driva mer affärer genom sidan.

Här får ni bland annat:Unik sida helt anpassad efter era önskemål. Hjälp med texter, bilder och formspråk. Funktioner som ni själv väljer och vi anpassar åt er. Omfattande designförändringar av sidan. Detaljerad besöksstatistik i realtid för att driva fler affärer genom er hemsida .

Paket Extra

Paketet riktar sig till er som vill ha en sida i absolut toppklass och innehåller en mängd funktioner och anpassningar som gör sidan unik. Paketet innefattar alla delar som ingår i vårt Basic Paket men med skillnaden att vi här lägger mycket tid på att hjälpa er med texter, bilder och budskap så att er hemsida på bästa sätt speglar er verksamhet och känslan som ni vill förmedla.

Med vårt EXTRA paket får ni bland annat.Hjälp med er profil och formspråkEn sida som i stora delar anpassas efter era behov och önskemålHjälp med att sökoptimera hela webbsidan så att den hittas lättare genom sökningar via Google, Bing, Yahoo mfl.

Paket Basic

Detta är vårt instegspaket som innehåller en komplett uppsättning av moduler och funktioner för att göra ett professionellt intryck på era besökare. Paketet riktar sig till er som har en befintlig webbsida men som känner att det nu är dags att uppgradera den med en modernare design och göra den anpassad för mobiler och surfplattor. Ni administrerar själva alla delar av sidan utan någon förkunskap.

Problemen ni upplever med er nuvarande sida kan vara:Byggd på en gammal plattform som är svår att administreraInte anpassad för mobiler och surfplattorUpplevs som väldigt gammal och oprofessionell vilket gör att kunden väljer annan leverantörNuvarande leverantör av sidan tar ut månadskostnad eller andra löpande avgifter

Här kan ni se vilka delar som ingår i respektive av våra Smarta Paket™ samt vilka funktioner ni kan välja till för att göra sidan ännu mer anpassad.

Jämför våra paket

Innehåll  Kommentar
 Nyckelfärdig webbsida  Byggd i Joomla eller Wordpress
 Registrering av domän & epost  Förutsätter att domänen kan hantera CMS-sidor
 Flytt av befintliga bilder   Avser befintlig webbsida
 Flytt av befintliga texter   Avser befintlig webbsida
Nyhetsfunktion eller Bloggfunktion   Med arkiv och kategorier
100% mobilanpassad   Äkta mobilanpassning för samtliga plattformar
Anpassade instruktionsfilmer   Nås enkelt genom inloggning
Kontaktformulär  Inkluderar koppling till valfri epost-adress
Bildredigering, bildförbättring     Bildförbättring på max 15 bilder
Sökoptimering    Samtliga rubriker, löptexter samt 20 valfria sökord
Redaktionell genomgång av texter     Avser befintliga texter på webbsidan
Anpassat kontaktformulär     Inklusive 1 timmes anpassning
Anpassade modulpositioneringar     Inom ramen för mallens begränsningar
Bildredigering, friläggning av bilder       Omfattar ytterligare 35 bilder
Skapande av helt nya texter       Vi arbetar fram och presenterar säljande texter
Option av 1 extra modul*       Inklusive 2 timmars anpassning
Omfattande designförändringar       Ändring av färg, bakgrund och typsnitt
Besöksstatistik      Google Analytics
gl_logo_light.png

Kontakta oss

Guidelight Solutions AB

Ormingeringen 44A

Tel: 0708669960

info@guidelight.se

Rekommenderat företag

Sitelock

SiteLock

Sitelock.se