FUNKTIONALITET

Image is not available

Vi har genom åren tagit fram en stor mängd funktioner som ger er hemsida utökad funktionalitet och gör den ännu mer attraktiv för era besökare. Funktionerna är fristående från valet av våra Smarta Paket och kan kopplas och anpassas till er hemsida antingen i samband med att vi bygger den till er eller också vid ett senare tillfälle.

Image is not available

Webshop

Image is not available

Vill du börja marknadsföra och sälja dina produkter över Internet är ett E-handelssystem den enklaste och bästa lösningen. Vi erbjuder e-handelssystem som du själv administrerar utan några förkunskaper.

Vill ni börja marknadsföra och sälja era produkter över Internet är ett E-handelssystem den enklaste och bästa lösningen. Vi erbjuder Open Source e-handelssystem som ni själva administrerar utan några förkunskaper. Varje system kommer med anpassade hands-on instruktionsfilmer som hjälper dig hantera systemets alla delar.

Image is not available

kontakta oss för mer information

Våra e-handelslösningar klarar att hantera ett mycket stort antal produkter, kunder, orders och besökare. Plattformen är flexibel och kan utvecklas i samma takt som er verksamhet förändras. Ni har också möjlighet att koppla kortbetalning till handelsplatsen så att kunden genomför hela köpprocessen på egen hand. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Intranät

Image is not available

Ett intranät underlättar kommunikationen på företaget och blir snabbt en naturlig samlingsplats för alla former av dokument och kommunikation mellan medarbetare. Den stora fördelen med ett fungerande Intranät är att mycket av företagets strukturkapital blir kvar i bolaget även när medarbetaren inte längre är kvar i bolaget.

Image is not available

Vi bygger intranätlösningar som integreras med er hemsida genom inloggning för varje medarbetare. Alla kan nå intranätet från både dator, telefon eller PDA och delta i diskussioner, skapa och delta i företagsevents, dela filer och CV´s och mycket mer. mer. Gränssnittet påminner i stora delar om Facebook vilket gör att alla snabbt kommer igång utan förkunskaper. För att säkra detta skapar vi också hands-on instruktionsfilmer som alla medarbetare når och kan titta på vid behov.

Vi demonstrerar gärna vår intranätlösning för er så ni kan se och prova hur det skulle kunna fungera för ert företag.

Slider

Image is not available

Vi kan nu erbjuda nästa generations bildspel för er webbsida.

Image is not available

Genom våra dynamiska bildspel skapar vi bilder som ligger i gränslandet mellan bild och film med och ger din sida en helt ny upplevelse och ett djup som tidigare inte varit möjlig. Den fångar besökarens intresse och ger er möjlighet att på en bild förmedla ert budskap i ett helt nytt format.

Vi skräddarsyr varje bildspel och kombinerar budskap och känsla på ett optimalt sätt som ger besökaren ett härligt första intryck av ert företag.

Filmloop

Image is not available

Filmer eller rättare sagt filmloopar för webben är allt mer populärt!

Filmer eller rättare sagt filmloopar för webben är allt mer populärt och fångar besökaren på ett helt nytt sätt direkt vid första anblicken. Hemsidan får nytt liv och blir mer intressant för besökaren att stanna kvar på.

Image is not available

Ett bra bildspråk är viktigt och i kombination med filmloopar blir känslan ännu starkare. Rubriker och texter kan läggas ovanpå för att lyfta företagets budskap ytterligare.

Vi erbjuder oss att producera filmloopar och implementera dem på hemsidan.

Antingen producerar vi skräddarsydda filmloopar för just ert bolag eller så implementerar vi någon av de många filmer som våra partners har i lager.

Sökmotorregistrering

Image is not available

Sökoptimering, vi vet vad som krävs steg för steg!
Vi bygger alla våra sidor på sökmotorvänliga CMS-plattformar

Sökoptimering, vi vet vad som krävs steg för steg!
Vi bygger alla våra sidor på en sökmotorvänlig CMS-plattform som bäddar för bra ranking.

Image is not available

Vi hjälper er med rätt rubriker, underrubriker och texter.
Vi ser till att ni har korrekta relevanta beskrivningar och fokuserar på sökmotorvänliga sökord och lägger beskrivningar på bilder och skapar korslänkar. Vi ser till att ni har en korrekt sitemap som sökmotorerna kräver idag.

Vi fokuserar på Google, Bing och Yahoo som är de 3 största sökmotorerna i världen och följer deras riktlinjer så hemsidan har de bästa förutsättningarna att bli topprankad.

Extra språk

Image is not available

Har du ofta besökare från andra delar av världen eller en verksamhet som kräver alternativa språk så finns stöd för detta.

Image is not available

Vi erbjuder flerspråkstöd till din hemsida. Vi kan automatisera språk ändring baserat på vart din besökare kommer ifrån eller att besökaren sömnlöst kan byta till vilket språk när som helst och var som helst på sidan.

Vi erbjuder flerspråkstöd till er hemsida. Vi kan automatisera språk ändring baserat på varifrån besökaren kommer eller att besökaren sömlöst kan byta till valfritt språk när som helst och var som helst på sidan. Kraftfullt, effektivt och väldigt användarvänligt!

Slider